top of page

"Een jongere en frissere blik, zonder dat anderen weten waardoor"

dr E Dowlathahi Dermatoloog 17-06-27-591

Dr. Emmilia Dowlatshahi heeft geneeskunde aan de gerenommeerde Albert Ludwigs Universiteit in Freiburg Duitsland gestudeerd. Zij heeft van 2012-2017 de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gevolgd. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op epidemiologisch onderzoek naar de comorbiditeiten van psoriasis. Zij onderzocht de relatie tussen psoriasis en depressie en hart- en vaatziekten.

 

Zij heeft passie voor haar vak en oefent de dermatologie in de volle breedte uit. De cosmetische dermatologie is een van haar aandachtsgebieden, en ze is een van de eerste dermatologen die hiervoor is opgeleid bij Erasmus MC Aesthetics Rotterdam door Dr. Peter Velthuis, de vooraanstaande cosmetisch dermatoloog van Nederland en oprichter van de Velthuis klinieken.

 

Als dermatoloog heeft Dr. Emmilia een holistische benadering van de huid. Tijdens de gezichtsanalyse geeft ze uitgebreid cosmetisch en medisch advies en haar doel is het behalen van een natuurlijk resultaat met botulinetoxine en hyaluronzuur fillers. Het consult kan gehouden worden uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels, Frans, Duits of Perzisch.


Haar overige aandachtsgebieden binnen de dermatologie zijn de inflammatoire huidaandoeningen (o.a. psoriasis), de dermato-oncologie (huidkanker) en Mohs' micrografische chirurgie en de flebologie (spataders). Zij is werkzaam als dermatoloog in het OLVG Amsterdam en als Mohs chirurg bij Bergmanclinics Hilversum.

"Een compleet pakket van behandelingen met hoge kwaliteit bieden"

Rana Hosseini is Huid- en Oedeemtherapeut en is 2018 afgestudeerd als huidtherapeut bachelor of Health aan de Haagse Hogeschool. Tijdens haar studie heeft ze verschillende stages in Nederland en het buitenland gelopen, onder anderen bij een cosmetisch chirurg en een instituut voor pigmentstoornissen. Als huidtherapeute heeft ze veel werkervaring opgedaan bij verschillende huidtherapiepraktijken in Rotterdam en Amsterdam.

Ze verricht zowel medische als cosmetische behandelingen voor diverse huidaandoeningen en heeft zich gespecialiseerd in peelings, microneedling en laserbehandelingen. Ze verleent huidzorg op maat en kiest de optimale behandeling samen met de client. Door middel van bijscholing blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen.

Rana is lid van de Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Hierdoor worden sommige behandelingen vergoed door de verzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

bottom of page